Jorg Riommi, Chief Creative Officer al Publicis Romania, jurizeaza la Golden Drum 2016

Jorg Riommi, Chief Creative Officer al Publicis Romania, jurizeaza la Golden Drum 2016

Jorg Riommi, Chief Creative Officer al Publicis Romania, face parte din juriul celei de-a XXIII-a editie a Festivalului Golden Drum, in cadrul sectiunii „Best Practice”. Festivalul reprezinta una dintre cele mai importante competitii din lume in industria de advertising pentru regiunea Centrala, de Est si Sud a Europei si Orientul Mijlociu. 

„Ma astept sa vad lucruri foarte interesante dintr-o regiune ce devine o referinta creativa din ce in ce mai puternica si recunoscuta international, unde lucrurile imposibile devin posibile. Exista o energie creativa puternica in Sud-Estul Europei si ma bucur ca sunt aici, iar in acest context, numirea mea in juriul Golden Drum ma bucura extraordinar de mult.

Anul acesta, Jorg a fost prezent si in juriul festivalului CLIO Awards, sectiunea Audio & Audio Technique, a carui gala va avea loc pe 28 septembrie, la New York.

De-a lungul celor 14 ani in advertising, a mai jurizat in festivalurile Dubai Lynx Awards, New York Festivals si Eurobest.

Din 2014, de cand a preluat pozitia de Chief Creative Officer al Publicis Romania, agentia a castigat 60 de premii la festivaluri internationale si nationale, precum: Cannes Lions, D&AD, Eurobest, Effie Awards, Fibra Awards, Golden Drum, Internetics, New York Festivals, ADStars. Printre campaniile premiate se numara: Street View Test, Shop like a Jedi, Bernie Speed Test, #seatbeltb00bing.

Inainte de venirea sa la Publicis Romania, Jorg a petrecut trei ani ca Executive Creative Director la Saatchi & Saatchi Frankfurt (in ultimul an, coordonand si biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38, in topul creativ in 2011, pe locul 5 in 2013.

Jorg a mai lucrat pentru Saatchi in Roma si Puerto Rico si a contribuit la proiecte si campanii de comunicare pentru agentiile din Madrid, Amsterdam, Paris, Copenhaga, Geneva, Bruxelles, Milano si New York.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related