Scoala de creatie ADC*RO si-a desemnat prima generatie de absolventi

Prima generatie de studenti ai Scolii de creatie ADC*RO a absolvit cursurile care s-au derulat in perioada aprilie - iulie 2008.

Dintre absolventi, primii zece clasati au fost premiati de Art Directors Club Romania (ADC*RO) in cadrul petrecerii de absolvire care a avut loc joi, 17 iulie, in The Rooms, in prezenta a 400 de invitati din industria de publicitate romaneasca.

Adrian Constantin, Alexandru Tataru, Bogdan Raileanu, Dan Pastia, Flavius Deheleanu, Ioana Movileanu, Iulia Corniciuc, Iulian Burcescu, Mihai Zahiu, Sorin Dincea sunt cei zece studenti care au fost rasplatiti de ADC*RO prin returnarea taxei de participare la Scoala de creatie, pentru calitatile dovedite in timpul cursurilor si al stagiilor din ultimele luni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related