Grey face virale pentru Frijj cu spoof-uri din filmele anilor '50

Conform Brand Republic, Grey Londra a realizat o campanie ciudata de virale pentru laptele Frijj. Spoof-uri dupa filmele de groaza din anii '50 in Statele Unite, reprezinta continutul amuzant al acestor virale. Subiectul viralelor are loc in oraselul fictiv Four Ridges, unde diverse personaje sunt terorizate de inundatia produsa de laptele roz Frijj.

Seria viralelor e realizata in stilul filmului The Blob, si a fost lansata din 14 iulie."Frijj e o bautura usoara, care nu are nimic din frenezia bauturilor energizante, sau a celor produse din cola. De aceea am dorit sa comunicam amuzant, pe stil off-the-wall", a povestit Jon Williams, Chief Creative Officer, Grey Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related