Kerry Keenan si Colin Pearsall parasesc Saatchi&Saatchi New York

Conform Creativity, castigatorii premiilor de la Cannes pentru J.C. Penney si ai campaniilor pentru Crest, vor pleca de la Saatchi&Saatchi New York la sfarsitul lunii.

Colin Pearsall, Executive Producer, si Kerry Keenan, Creative Director, au anuntat oficial plecarea de la Saatchi&Saatchi New York, la sfarsitul acestei luni. Intrebat daca plecarea are legatura cu controversele starnite la Festivalul de la Cannes, in legatura cu lucrarea "Speed Dressing" pentru J.C.Penney, Pearsall a refuzat sa comenteze intrebarea si a invitat agentia de PR sa lamureasca presa cu privire la acest subiect.

Spotul pentru care Kerry Keenan si Colin Pearsall au lucrat, a fost implicat intr-un scandal dupa ce a obtinut un Bronze Lion la Cannes. Clientul J.C. Penney a mentionat ca intrarea spotului in festival s-a produs fara aprobarea sa, dupa ce spotul a fost acuzat de promovarea sexualitatii juvenile. Producatorul Epoch Films, care a si inscris spotul in festival, a retras spotul din competitie si a inapoiat Bronze Lion-ul dupa declaratia J.C.Penney.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related