Saatchi & Saatchi - "Reteaua anului" la Premiile Clio

Saatchi & Saatchi Worldwide a castigat premiul pentru "Reteaua anului" in cadrul celei de-a 48-a editii a Premiilor Internationale Clio, pentru creativitate in publicitate si design, desfasurata la Miami Beach in perioada 9-12 mai. Saatchi & Saatchi Worldwide a reusit sa acumuleze un total de 52 de premii, printre care si Marele premiu, Grand Clio, pentru categoria "Print", adjudecat de Saatchi & Saatchi New York, care a si fost numita "Agentia anului".

Reteaua Saatchi & Saatchi a castigat in total 52 de premii, dupa cum urmeaza: Marele Premiu la categoria "Print", 8 Premii de aur, 13 de argint si 30 de bronz. Lucrarile castigatoare au fost inscrise la urmatoarele categorii: TV/Cinema, Interactiv, Integrat si Print. Saatchi & Saatchi New York a pregatit o prezentare spectaculoasa, reusind sa duca acasa Marele Premiu - Grand Clio, precum si alte 32 de premii pentru clienti precum Tide, Crest si Folgers. Saatchi & Saatchi Singapore a fost si ea invingatoare, adaugand in portofoliu inca 9 premii. Alte filiale Saatchi & Saatchi, care au castigat la Premiile Internationale Clio au fost: Argentina, Australia, Brazilia, Danemarca, Los Angeles, Malaezia, Marea Britanie si Team One Statele Unite ale Americii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related