Ce mai zice la horoscop?

ArgueAds: Ana Militaru vs. Florin Dumitrescu

Ana Militaru: Batrane, azi ai o misiune grea. Trebuie sa ne spui ce e romanesc la promotia asta cu cristale de la Dero, ca sa nu le plangem de mila pentru esecul asta din plastic colorat, avand in vedere cat de autentic romanesc se chinuisera sa construiasca brandul.

Florin Dumitrescu: Dar e elementar, draga Ana! Spotul cu zodii e o trimitere la seria Veronica si la alte filme ale Elisabetei Bostan; cu machiajele si costumele acelea animaliere la limita Kitsch-ului; cu vocile acelea de copii care canta atat de duios... E o continuare a platformei (n)ostalgic-paseiste a "Celor mai frumosi ani". Doamnele Gospo sunt dublu atinse: o data ca mame sensibile la dragalasenia tancilor si inca o data ca reprezentante ale generatiei Veronica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Dragos nume
acum 15 ani
Daca mizeria asta de spot (ce paradox, nu?) ar fi fost cat de cat inteligibil mai ca-as fi zis un "Mda, ok..." si as fi trecut mai departe.

Si eu care ma intrebam unde s-au ascuns marketerii verii... Acum m-am linistit.

Erau in punga de D*ro.

Bogdan E
acum 15 ani
ff tare! ok... dar nimeni nu intelege ce spun copii aia acolo :)
Ava Stancu
acum 15 ani
"gospodinele mai stiu cine e cel care le face cu ochiul" - how can you be so sure? era o vreme cand cumparam Dero si daca circumstantele ar fi aceleasi as cumpara Dero in continuare doar pt raportul calitate/pret. Pe vremea aceea chiar nu ma interesa in ce pungi era sau ce identitate avea. Stiam doar ca spala bine, miroase fain si era si destul de ieftin.
Adela
acum 15 ani
Vreau doar sa spun despre aceasta reclama ca are o melodie groooaznica,e ca acele melodii proaste care itzi intra in cap si nu mai scapi de ele.tenta clara de comunism.toate reclamele dero sunt varza(la noi)
dana savuica
acum 15 ani
pentru ca unii chiar nu inteleg
stefan vasiliu
acum 15 ani
cred ca si-au spalat creierul cu dero cand faceau campania
Roxana daniela Aldea
acum 15 ani
Copilasului meu de 6 luni ii place maxim melodia, am obsevat asta aintr-o zi cand plangea si la auzul melodiei s-a oprit brusc asa ca m-am chinuit sa descifrez ce canta copilasii si incerc sa oreproduc in momentele de criza, in rest mi se pare o incercare disperata de a mai atrage cumva cumparatorii catre acest produs, nu stiu daca la ei dar parca au mai avut si rame foto in pachetele de detergent (niste miniaturi in care daca incapea o poza tip "pasaport") si parca niste CD-uri cu Cornel Constantiniu???? mie una imi inspira ceva de genul retro si nu ceva nou, revolutionar in scoaterea petelor. Oricum in pleiada de reclame la detergenti, gen "jumatate din cristalurile mele ...pt ca tot pe jumatate aratau si rufele" si toata seria Bonux a Magdei Catone sau seria cu "ciorba de burta" si ketchup-ul picant asta cu "cristalul porocaleu" macar este pe placul celor mici, Oare la noi nu exista inspiratie la capitolul asta?? Eram fascinata uitandu-ma la reclamele nemtilor sau italienilor la astfel de produse, detergenti, balsam de rufe, inalbitori, erau atat de expresive incat uneori parca simteam prin camera o adiere placut mirositoare si majoritatea dadeau impresia de LUX. La noi??? ciorba de burta si gainat de porumbei (vezi reclama la dero lichid) Unde este hiba? Ce nu merge?
Iulia elena Gus
acum 15 ani
Poate ar fi fost o idee stralucita... daca nu ar fi fost la Dero. Si daca nu ar fi fost antecedentul cu spot-ul pentru siropul de tuse cu o melodie mult mai catchy (In the jungle the mighty jungle, the lion sleeeps tonight). Acei copii sunt mult mai simpatici si nu arata asa comunist ca ai nostri. Iar tanti de la sfarsit chiar mi se pare mama care ne lasa sa ne uitam la Mihaela.. da asta se intampla acum cativa ani
lala lolo
acum 15 ani
adoraaaabilla reclama!! melodia este fff reusitaaa asa ca nu mai fiti rautaciosi. si pentru capricorn sunt indigo, sa stii, tan ananana nanana nanananan PE CULOAREEAA ZODIEI TALE! :X si nu, nu am 5 ani :D


Branded


Related