Business Standard vinde educatie ADfel

In perioada 25 - 30 august 2008, Business Standard deruleaza o campanie de responsabilitate sociala, in cadrul festivalului de publicitate ADfel, organizat de IQads si 24-FUN pe terasa la Motoare, din Bucuresti. Campania "Vindem educatie! Preturi bune pentru toata lumea" este initiata de cotidianul de afaceri si Asociatia Non-Guvernamentala "SOS Satele Copiilor" pentru comunitatea tinerilor defavorizati din mediul rural.

Astfel, doua echipe de copii isi vor dovedi talentul antreprenorial si calitatile de viitori oameni de afaceri vanzand participantilor la eveniment editia de a doua zi a cotidianului Business Standard si vederi cu imagini din campania de brand Business Standard. Actiunea va avea loc zilnic in intervalul orar 19:00 - 22:30, pe terasa La Motoare, unde la finalul fiecarei zile, un reprezentant al fiecarei echipe va prezenta "Raportul de vanzari", respectiv evolutia vanzarilor zilnice. Fondurile stranse vor fi investite in materiale didactice, cursuri, abonamente si burse pentru cei 61 de tineri defavorizati, beneficiari ai proiectului educational "SOS Comunitatea de tineri".

Campania de responsabilitate sociala Business Standard este parte a campaniei de imagine "Nascuti pentru afaceri", prin care cotidianul de afaceri urmareste cresterea notorietatii brandului, precum si impunerea sa in perceptia publicului-tinta ca un brand de media dedicat noii generatii de business. Derularea campaniei CSR sustine totodata misiunea pe care si-a asumat-o Business Standard, aceea de a sprijini noua generatie, tinerii interesati sa se dezvolte atat in plan personal cat si profesional.

Pentru mai multe detalii despre campanie si modul in care sunt investiti banii obtinuti vizitati www.standard.ro/vindemeducatie.

Pentru mai multe detalii despre asociatia "SOS Satele Copiilor" si proiectul educational "SOS Comunitatea de tineri" vizitati http://www.sos-satelecopiilor.ro/.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related