Nu rata startul la Media School!

Pe 27 septembrie se deschid cursurile Scolii de Media. Infiintata de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si de Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor (ARMA), cu sprijinul filialei romane a International Advertising Association (IAA), al Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) si al Asociatiei pentru Radio-Audiente (ARA), Scoala de media doreste sa rezolve problema personalului necesar departamentelor de cercetare/planificare ale statiilor TV, clientilor de publicitate, precum si agentiilor de media si/sau publicitate.

Oferta Scolii de media se adreseaza celor care doresc sa-si inceapa cu dreptul cariera in domeniile media si publicitate (nivelul BASIC KNOWLEDGE), dar si angajatilor firmelor de profil (modulul TOWARDS EXCELLENCE). Programul cursurilor permite urmarea acestora in paralel cu facultatea sau cu jobul. Activitatile vor avea loc din doua in doua saptamani, vinerea si sambata, cate 6 ore pe zi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related