Media School te face mare!

Acesta este sloganul campaniei pentru Scoala de Media, care va pregati profesionisti in domeniu, incepand cu 27 septembrie 2008.

Campania de promovare a fost realizata de Next Advertising. Provocarea a constat in faptul ca "a trebuit sa gasim un ambalaj care sa arate ca exista glamour in meseria asta", dupa cum a declarat in cadrul conferintei de presa Bogdan Muresanu (Senior Copywriter, Next Advertising). Raspunsul a venit repede: "Media planningul inseamna putere, inseamna forta", a continuat el, referindu-se la faptul ca un job intr-o agentie de media presupune gestionarea unor bugete mari. Aceasta idee s-a concretizat in testimonialele unor media planneri cunoscuti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related