DDB dupa schimbarea de management. Cu Bradut Florescu

Interviu cu Bradut Florescu, Head of Creative, DDB Bucharest

DDB Bucharest a trecut in ultimele luni printr-un proces de reorganizare, in urma caruia conducerea agentiei a fost preluata de catre Bradut Florescu, Mirela Angelescu si un manager regional venit din Grecia. Cel mai vechi DDB-ist dintre cei trei, Bradut, ne impartaseste cum s-a petrecut schimbarea managementului si cum s-a resimtit in agentie reorganizarea echipei de conducere.

IQads: Dupa plecarea Adinei Sorescu, agentia a trecut printr-un proces de reorganizare totala. Care au fost schimbarile majore care au avut loc in aceste luni in structura DDB?
Bradut Florescu: In primul rand, au venit Mirela si Angelos. E pentru prima oara cand DDB Bucuresti are un CEO. In al doilea rand, s-au revizuit procedurile financiare si operationale, pentru a imbunatati productivitatea si calitatea muncii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
mult succes, bradut!


Branded


Related