Mirela Angelescu a fost numita Executive Director al Agentiei DDB Bucuresti

Mirela Angelescu a fost numita Executive Director al Agentiei DDB Bucuresti, o pozitie nou creata in vederea cresterii performantei agentiei. Mirela a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti, unde a urmat cursurile de relatii publice si publicitate. Lucreaza in publicitate din 1998 si are o vasta experienta in initierea si implementarea procedurilor de agentie si dezvoltarea afacerii agentiei.

Cea mai recenta functie a detinut-o in GMP Advertising, unde, dupa aproape 3 ani ca Director al Departamentului de Client Service, a fost numita Director de Strategie in octombrie 2007. In aceasta functie a asigurat integrarea campaniilor agentiei, supervizand produsele principalelor discipline: creatie, BTL, PR si web.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Radu Bogdan Boeru
acum 15 ani
LIEZ!


Branded


Related