Masteratul de publicitate din cadrul SNSPA recunoscut la nivel mondial de catre IAA Worldwide

"IAA Romania" anunta industria de comunicare din Romania, ca dupa un an de munca intensa, cererea de acreditare pentru masteratul de publicitate din cadrul SNSPA, inaintata de catre "IAA Romania" si SNSPA catre "IAA Educational Programs", a primit confirmarea acreditarii "IAA Worldwide".

Pentru a primi aceasta acreditare de catre "IAA Wordwide" s-a pus accent atat pe alinierea curriculei masteratului (continutul de cursuri), cat si pe constructia dosarului. Procesul a fost unul indelungat si au fost parcurse anumite etape obligatorii.

Discutiile privind acordarea acreditarii au inceput odata cu sosirea dl. John H. Holmes- IAA Educational Programs Director and Alliances, IAA, in Romania cu ocazia organizarii "Summitului European IAA", ce a avut loc anul trecut la Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Dumitru Marta-adriana
acum 15 ani
NU STIAM DE ACEST LUCRU,RESPECTIV DE ACREDITAREA MASTERATULUI IN PUBLICITATE LA SNSPA.E O VESTE FOARTE BUNA.AM INSA O INTREBARE :MASTERUL IN PR LA SNSPA E ACREDITAT?


Branded


Related