Shopper Marketing Conference - sau cum poti comunica eficient cu clientul de la raft

In perioada 4 - 5 noiembrie, va avea loc, la Crowne Plaza Hotel, cea de-a doua editie a evenimentului Shopper Marketing Conference, organizat de Evensys in parteneriat cu Ogilvy Action si sponsorizat de Arctic.

Prima editie a avut loc in toamna anului 2007 si a reunit peste 300 de participanti, fiind sold-out cu o zi inainte de incepere. Cea de-a doua editie va beneficia de o organizare mai complexa, pe durata a doua zile, oferind astfel un continut informational mult mai bogat si mai variat.

Pe parcursul a doua zile, specialisti internationali si locali vor prezenta strategii si canale de comunicare creative, oferind participantilor sansa de a intelege specificul noii generatii de consumatori, segmentele diferite de public carora ne adresam si cele mai eficiente modalitati de relationare cu si fidelizare a cumparatorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated