Cum a fost la Golden Drum (1)

Acum doi ani mi-am promis ca nu mai calc in Portoroz. Anul trecut n-am calcat, anul asta da. Acum doi ani mi-am promis ca nu mai inscriu nimic la Golden Drum. Anul trecut am luat un gold si un silver, anul asta am avut trei short lists. In mod evident, nu ma pot tine de cuvant cand e vorba de festivalul asta drept pentru care la editia din 2008 nu mi-am mai promis nimic.

N-am fost la conferinte asa cum nici la Cannes nu merg, dar sunt sigur ca ele, conferintele, au fost ok asa cum sunt si cele de la Cannes. Am fost in schimb la petreceri: la cea poloneza pentru ca am cativa prieteni polonezi si la cea romaneasca pentru ca am cativa prieteni romani. La polonezi a fost putin alcool si muzica live, la romani dimpotriva.

De luat premii, n-am luat. Am avut nominalizari, am asteptat sa sune telefonul pentru un gold asa cum a sunat anul trecut, apoi am asteptat in sala un silver care n-a venit nici el. Cat despre goldurile si silverurile primite de altii nu pot sa spun decat ca pe unele le-as fi dat si eu, iar pe altele nu. Dar asta e normal.

Ce e uimitor la Golden Drum sunt inscrierile. Am vazut o groaza de lucrari care ar fi meritat sa fie premiate doar pentru tupeul sau inconstienta celor care le-au inscris. Si unele chiar au fost.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related