Pictas Interactive introduce un concept revolutionar pe piata de publicitate din Romania

Agentia de publicitate full-service, Pictas Interactive, introduce in premiera pe piata din Romania conceptul de instalatii de arta (Art Installations), ca parte a unei campanii de promovare outdoor. Putin exploatate ca alternativa la metodele publicitare traditionale, chiar si la nivel mondial, instalatiile de arta vor fi folosite de Pictas Interactive pentru a promova noul complex rezidential Sky Turn din Brasov, in luna decembrie a acestui an.

Instalatia de arta este o modalitate de exprimare in arta vizuala contemporana, in care se utilizeaza diverse materiale dispuse in spatiu tridimensional, pentru a oferi spectatorului o experienta inedita. Instalatia nu este limitata la spatiul unei galerii, ci se poate manifesta prin combinarea diverselor medii de exprimare in orice spatiu public sau privat. Astfel de promovari au fost realizate in tari precum Germania, Olanda sau Franta, avand o foarte mare priza la public.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related