Cel mai amplu eveniment dedicat industriei de Internet organizat in Romania, RoNewMedia, va avea loc peste doar cateva zile la Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa pentru cea de-a doua editie a RoNewMedia 2.0 Conference&Expo. Subiectele acoperite de conferinta, care aduna peste 30 de speakeri, din care jumatate din strainatate, vor acoperi o gama larga, de la noutatile pregatite de gigantul YAHOO!, care se va lansa in Romania anul acesta, pana la culisele jocului conQUIZtador, continuand cu metode de finantare a celor care au idei de proiecte internet, cu trendurile in comertul electronic sau in internetul pe telefonul mobil.

Un alt subiect extrem de important este legat de metodele de masurare a traficului pe Internet, o discutie controversata in aceste zile, care va beneficia de un tratament aparte, in cadrul unei dezbateri speciale. In plus, RoNewMedia - editia 2.0 va gazdui RoWebDesign Awards, o competitie de web design dedicata designerilor originali.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related