Va avea Webstyler concurenta la titlul de Agentia Anului la Internetics?

Buzz cu Bogdan Nitu, General Manager & Strategy Director, Webstyler

IQads: Noi am glumit intr-un newsletter care anunta emisiunea AdCouture cu intrebarea "O sa ajunga Webstyler sa participe singura la Internetics?". Pe tine te stim cu simtul umorului, dar poate sunt oameni care nu au priceput ca situatia e absurda si ca festivalul in sine va cotinua, cu vechii participanti care nu se dau batuti si accepta deciziile juriului si cu noii participanti, care se incumeta sa intre in competetitie. Ce agentii de calibru crezi ca vor concura cu Webstyler in timp pentru titlul de Agentia Anului?
Bogdan Nitu: Pentru noi au fost trei ani foarte buni, in care am creat foarte multe proiecte de calitate, premiate nu numai in Romania. In fiecare an, insa, totul se ia de la zero. Nu cred ca suntem favoriti‚ "by default" la castigarea titlului de agentia anului in Romania. De asemenea, nu pot sti ce agentie va avea un an foarte bun astfel incat sa castige acest titlu. Indiferent intre cine se va da, batalia de la anul cred ca va fi mai stransa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related