De ce se-nghesuie Carpatina in acelasi lift cu Dorna?

ArgueAds: Ana Militaru vs. Florin Dumitrescu

Ana: Stiu ce o sa-mi spui despre Carpatina, apa neimblanzita ca o herghelie de cai care evadeaza din oras, cand de fapt nu-i tine nimeni acolo, ca doar nu e nebun, si plus ca primeste amenda oricine merge cu caruta pe strada, ca am vazut eu la tv, dar nu despre asta era vorba. Ziceam ca prevad deja ca o sa-ti aduci aminte brusc de McCann, o sa spui ca da, Craita a lucrat acolo, deci a dus manjii care alergau pe langa metrou la Dorna, s-au facut mari si sparg acum caramida cu capul, dar o sa parez inainte sa ataci: Craita nu a lucrat niciodata pentru vreun spot Dorna. In schimb, am gasit doua spoturi pentru Poiana Negri (Copacul, Cascada), la fel de intunecate cum e cel pentru Carpatina, doar ca acolo salbaticia era reprezentata doar de un cerb educat, care fluidiza traficul apelor salbatice in munti, din cauza unui ambuteiaj creat de un brad prabusit. Asa ca Dorna -> McCann -> Craita e un lant de factori care nu poate fi adus in discutie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

adrian lupu
acum 15 ani
Omul-cal se numeste silen. "Oamenii" nu se transforma in cai ci oamenii chiar ERAU cai cu mult timp in urma, asta e sugestia?
florin dumitrescu
acum 15 ani
silen era satir... deci 1/2 tzap. cred ca ai vrut sa spui chiron, care era silenul centaurilor. da, sintem in mitologii (barthes rules), pe colt cu metamrf. lui ovidiu, eu 1 m-am gindit la rinocerii lui ionescu.

ca sa-ti dau apa la moara, l-as cita pe tournier, cum ca unicul animal cu fese ca ale omului e calul (dar pt. asa divagatii asianice ne-ar trebui un argue-ads alternativ...) ((f. alternativ))

adrian lupu
acum 15 ani
Ai evitat elegant distinctia clasica dintre semiologie si semantism
florin dumitrescu
acum 15 ani
dar sa nu uitam de semantivibililizicitorietate
adrian lupu
acum 15 ani
Greimas avea dreptate.
florin dumitrescu
acum 15 ani
a trebuit sa ma treci prin careul lui greimas, dar am auzit fisa cazand!

da, e o interpretare posibila: apa asta te restituie la stadiul de animal: mai natural, mai nealterat, apropiat de originile noastre (nu mai fac nicio remarca la darwin, ca nu mai terminam).

dar eu ti-am zis: m-am gindit la o situatie de metamorfoza prin contaminare (prin otravire, daca vrei... sau o epidemie, daca preferi).

cred ca ambele interp. convin mesajului.

(vrei sa zici vilnius? sau sint eu excesiv de logic)

adrian lupu
acum 15 ani
Sper ca a meritat. Promit sa las sa transpara talcul Innsbruck-ului cat de curand.
Eduard Gherasim
acum 15 ani
Din seria Dorna... efecte speciale multe multe, feel mai artsy si vindem asta clientului....

Imi place totusi sloganul "apa neimblanzita"... parca o vad ca se zbate in pahar, sau poate in stomac si ma trezesc in autobuz la ora de varf ca trebuie neaparat sa eliberez apa salbatica si nu am unde....

Carpatina... apa neimblanzita... pentru cei cu stomacul tare.. sau tranzit intestinal lent... si uite asa isi pot deschide si o gama de laxative:)) ca doar sparge peretele ala la sfarsit si scapa de blocaj.

Oricum destul de buna reclama... dar imi face sete? Nu prea.... ma face sa o incerc? probabil.... eu unul stiu ca deobicei decid ce apa minerala iau in fata raftului, iar ceea ce ma atrage nu e reclama ci ambalajul (ex ROUA)

Daniel Gherghescu
acum 15 ani
Si totusi? De ce se-nghesuie Carpatina in acelasi lift cu Dorna?
Valentin Lica
acum 15 ani
afectat criza pe toti!
Eduard Gherasim
acum 15 ani
Lol mi-au sters mica mea cearta.. ma gandeam ca mai aduce audienta.. anyway....

Dc se inghesuie Carpatina in acelasi lift cu Dorna?... pentru ca e loc:))

Cred ca se bate fix pe acelasi segment... si din pacate foloseste aceeasi abordare ca si Dorna, poate putin diferita... ceea ce nu e neaparat bine.

Acum sincer? ms pt ca ne provoci la gand... e o directie de urmat... trebuie sa iei un produs banal ca apa minerala si sa il transformi in ceva extraordinar ca sa dae bine pe sticla...

Evadarea din cotidian.... omul e incatusat de formalism (vezi costumele, tonul gri al orasului).. iar apa, adusa de chitara? reprezinta acea descatusare, evadare din cotidian al spiritului salbatic al omului... acum ce legatura are cu apa ramane de vazut, gustat:))

Adrian Spiridon
acum 15 ani
ce animal frumos, nobil si puternic, numai bun la o bautura energizanta- in loc de cai puteau fi oameni dezlantuiti, eliberati de orice lucru cotidian dupa o gura de apa, si ce bine ar fi fost


Branded


Related