Directorul General MediaPRO Interactiv, Orlando Nicoara, va dezbate maine, impreuna cu invitatii sai, trecerea pe SATI a principalilor publisheri online

La doar o zi dupa decizia celor mai importanti publisheri online din Romania de a utiliza doar SATI ca sistem de masurare a traficului, directorul general MediaPro Interactiv, Orlando Nicoara, va fi maine, la RoNewMedia 2.0, gazda dezbaterii "Cantitate vs. Calitate. In cautarea targetului in mediul online". La discutie vor participa atat agentii, cat si clienti si reprezentanti ai Trafic.ro, SATI si ai altor compani care ofera date cantitative si calitative privind traficul pe Internet.

Sub denumirea de "Cantitate vs. Calitate. In cautarea targetului in mediul online", conferinta va debuta la ora 11:00 cu prezentarea lui Andrej Nabergoj - Co-Founder and CEO Noovo.com (Slovenia); fiind urmata de discursul Ancai Fieraru - director executiv, eResearch Corp. Un topic de maxim interes va fi constituit de prezentarea lui Mihai Alexandru Serea - Project Manager trafic.ro; si a lui Ionut Tudor, - Business Intelligence Specialist trafic.ro care vor vorbi in premiera despre viitoarea versiune a trafic.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated