Re:ply coordoneaza activitatile de PR pentru The Light Digital Cinemas, primele cinematografe concepute pentru digital din Europa

Agentia de comunicare Re:ply coordoneaza activitatile de PR ale companiei britanice The Light Digital Cinemas, recent intrata in piata operatorilor de cinematografe. In vederea promovarii noului concept de entertainment din Romania, Re:ply asigura servicii de consultanta in PR, media relations si suport in managementul comunicarii.

Deschiderea oficiala a primului cinematograf 100% digital din Romania a avut loc joi seara cu avanpremiera noului film James Bond, "Quantum of Solace", in prezenta a peste 400 de invitati, incluzand VIP-uri din showbiz, marketing si business.

"Inaugurarea face parte din campania de lansare in Romania a primelor cinematografe concepute pentru digital din Europa", spune Linda Willy, COO Re:ply si coordonatoarea acestui proiect. "The Light Digital Cinemas propune un concept de petrecere a timpului liber care integreaza cele mai bune momente petrecute in sala de cinema cu momente de relaxare in spatii de tip lounge."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
... si atunci de unde a ajuns Funky Business sa se ocupe de lamentabila lansare de aseara?... cum comentati?
Ana Militaru
acum 15 ani
Funky Business a organizat cocktailul dinainte, a invitat artistii de la Broadway care au cantat, dar nu asta e important,ci faptul ca singura persoana oficiala care a avut curaj sa ofere raspunsuri aseara, dupa ce s-a intrerupt filmul, a fost de la Funky Business, pentru ca restul se dadeau loviti. Mi s-a explicat ca transmisia avanpremierei a fost prin satelit, din Los Angeles si a fost programata sa se intample pana la o anumita ora, la care s-a oprit. Investitghez in prezent cum s-a intamplat asta si daca nu cumva, romani fiind, ne-am lungit prea mult cu petrecerea, asa incat filmul a pornit mai tarziu si s-a terminat la ce ora trebuia sa se termine.
ionela voinea
acum 15 ani
da, explicatia pentru intreruperea filmului a fost ca "petrecerea" dinainte a durat mai mult decat trebuia. asta arata ca a fost f bine organizata. nu? "artistii de le Broadway" au fost foarte greu de suportat avand in vedere ca sonorizarea a fost jalnica. oricum, o asa gafa la un eveniment de care s-au ocupat o caruta de agentii de PR, e greu de explicat
Silviu S
acum 15 ani
Ce ar fi de investigat? Cand e clar ca s-au lungit prea mult cu cocktailul? Mi se pare impardonabil sa nu ai in vedere acest mic amanunt ca transmisia ta este intre orele x si orele y, sau au crezut ca aia glumesc, si ca nu vor opri filmul? Apropo de funky business pe care ii lauzi atat, nu cumva mai trebuia sa fie cineva de la ei prezent aseara la eveniment, care nu a mai venit? Cat de profesionist e asta? Si daca ei au organizat cocktailul, care a dus la intarzierea inceputului proiectiei, ghici ghicitoarea mea, cine a fost de vina pentru intreruperea filmului?

De ce titlul ala din partea ta? De ce ii aperi?



Branded


Related