Michael Frankenburg: "Reputation is what we do"

Interviu cu Michael Frankenburg (Head of Ogilvy 2020 / Ogilvy PR Worldwide)

Michael Frankenburg, Head of Ogilvy 2020 / Ogilvy PR Worldwide, a fost invitat in cadrul evenimentul PR Innovation & Strategy sa vorbeasca despre "Tactici actuale pentru managementul reputatiei organizationale". Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, dintre care ultimii 5 ani petrecuti in grupul Ogilvy, ca partener de business pentru Ogilvy Public Relations Worldwide, il recomanda in primul rand clientii pentru care a coordonat proiecte: ScottishPower, London Underground, BP, Nestlé, General Electric, American Express, IBM si Cisco Systems. La PR Innovation & Strategy a concluzionat cu "Reputation is what we do" pentru a sublinia rolul hotarator pe care actiunile companiei si ale angajatilor acesteia il au in construirea sau deteriorarea reputatiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related