General Electric Company si Pepsi-Cola North America cuceresc piata prin noile media

The New York Times anunta ca doi advertiseri cunoscuti pentru modul traditional de a-si lansa produsele pe piata se straduiesc sa devina mai putin conventionali. Amandoi, prin coincidenta, au aceleasi agentii de media si de creativitate, ceea ce demonstreaza dorinta lor de a explora lumea curajoasa a noilor media.
Advertiserii sunt General Electric Company si Pepsi-Cola North America, filiala PepsiCo. Ambele agentii fac parte din Omnicom Group: BBDO Worldwide din New York pentru campanile creative si OMD pentru media.

G.E., care a experimentat in luna mai noile media precum cea a aparatelor digitale de video recorder, prezinta azi o initiativa numita G.E.'s Imagination Theater. Sunt patru filme scurte, live-action si animate, menite sa ilustreze intr-o nota umoristica idea ca modalitatile de abordare imaginative pot rezolva probleme serioase.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related