Povestile unui trainer de guerilla marketing

Interviu cu Ciprian Stavar (Online Trainer Guerilla Marketing)

Ciprian Stavar, unul dintre primii oameni care au indraznit sa faca publicitate online, cu o experienta de peste 10 ani in industrie, dupa ce a lucrat la Mindshare Media din cadrul Ogilvy Group si la New Media Agency, membra The Group, a decis sa le impartaseasca celorlalti ceea ce a invatat de-a lungul timpului. Acum este trainer si consultant in comunicare interactiva. De asemenea, este implicat in organizarea forumului regional de marketing si comunicare de la Sibiu, Marketing 24/7, aflat la a doua editie si care se va desfasura in perioada 13-14 noiembrie. Ne-a dezvaluit cum se simte in ipostaza de trainer, la ce ne ajuta guerilla marektingul si de ce e bine sa venim la Sibiu, la Marketing 24/7.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Campanii

SectiuneRelated