RoWebDesign Awards si-a desemnat castigatorii la conferinta RoNewMedia 2.0

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo a gazduit, ieri, la J W Marriott Grand Hotel, prezentari si dezbateri pe cele mai fierbinti subiecte din industria online romaneasca, precum si prima editie a competitiei RoWebDesign Awards. Principalele momente au fost transmise live pe Money Channel si pe blogul jurnalistului Iulian Comanescu.

Sala a fost plina, peste asteptari, la cea de-a doua editie RoNewMedia 2.0 Conference&Expo. Mai mult de 500 de participanti s-au grabit sa asiste la sesiunile de prezentari si dezbateri sustinute de cei treizeci si patru de specialisti, din tara si de peste hotare, invitati la conferinte. Tehnologii de ultima generatie; surse de finantare a unei afaceri online, previziuni pentru anul 2009 si efectele crizei mondiale asupra industriei; comparabilitate media, segmentarea target-urilor si media planuri; adoptarea SATI ca instrument unic de masurare a traficului online; internetul pe mobil; succesul in e-commerce si in jocurile online, acestea au fost doar cateva din temele abordate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

SectiuneRelated