Actorul si comediantul britanic Jeff Leach prezinta ICEEfest 2015 si va oferi participantilor o atmosfera plina de umor si show-uri de stand-up comedy

Actorul si comediantul britanic Jeff Leach prezinta ICEEfest 2015 si va oferi participantilor o atmosfera plina de umor si show-uri de stand-up comedy

Actorul, scriitorul si comedianul britanic Jeff Leach este animatorul ICEEfest, festivalul care aduce la Bucuresti toate marile companii ale Internetului si care va avea loc joi si vineri, saptamana viitoare, la Grand Cinema & More. Din Romania el va pleca direct in SUA, unde va avea spectacole de stand-up comedy alaturi de Louis CK si Chris Rock.

Prezentatorul ICEEfest, actorul britanic Jeff Leach, este nepotul lui Ion Caramitru! Jeff s-a nascut pe 12 februarie 1984 la Londra, mama sa fiind o profesoara de dramaturgie de origine romana. Nimeni alta decat sora lui Ion Caramitru, director al Teatrului National! Care sunt primele trei lucruri care ii vin in minte cand se gandeste la Romania?

"Imi amintesc, din copilarie, zecile de masini Trabant din Romania, perfectiunea dulcetii si faptul ca eram inconjurat de femei frumoase si puternice. Ca adult, visez sa mananc dulceata de pe corpul unei femei frumoase, pe unui Trabant. Nimic nu se schimba!", glumeste Jeff Leach, intrebat care sunt primele trei lucruri care ii vin in minte cand vorbeste despre Romania.


Jeff Leach

De-a lungul carierei sale, Jeff a cochetat cu mai multe domenii artistice: a jucat in filme ca ”Gerry's Garden” si ”Gutpunch”, in serialul TV ”Hollyoaks” si in serialul online ”The Chaos”; prezinta emisiunea ”Jeff Leach +1” la postul TV London Live; a lucrat ca DJ, realizand mai multe remixuri pentru Ministry of Sound; a interviat celebritati ca Lady Gaga, care l-a numit ”extrem de amuzant”, sau Taylor Momsen, care a spus ca interviul cu Leach a fost ”cel mai bun” din viata ei.

In plus, Leach s-a remarcat prin numerele sale de stand up comedy si a scris scenarii pentru BAFTA si si-a ”imprumutat” vocea pentru voice-overe la NBC Sports, SEGA si Citroen. Totodata, Jeff Leach a devenit ambasadoru al fundatiei Angelus, dupa ce unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit din cauza ketaminei.

La ICEEfest, Jeff Leach va anima atmosfera pe parcursul celor doua zile de festival, va fi MC-ul concertelor si petrecerii din BOA – Beat of Angels Bucharest (show la care puteti cumpara bilete de aici) si, spre finalul festivalului, va avea un numar de stand up comedy. Mai multe detalii gasiti in agenda evenimentului.

 Asocierea dintre Jeff Leach si un festival dedicat Internetului nu este intamplatoare: actorul britanic cu radacini romanesti se descrie drept ''dependent de retelele de socializare'' si spune ca se simte pierdut fara telefonul si calculatorul sau.

"Ma simt pierdut fara iPhone, Mac Book Pro si PlayStation 4. Uneori e bine sa te simti pierdut, mai ales ca societatea de azi e prea plina de informatii, reclame, iar oamenii uita sa mai traiasca simplu clipa. Aplicatiile pe care le folosesc cel mai mult sunt Twitter, Vine si Snapchat. Sunt dependent de retelele de socializare", spune Jeff Leach.

La scurt timp dupa ICEEfest 2015, Jeff Leach se va muta la New York, unde va activa in cadrul celebrului club Comedy Cellar din Manhattan, locul in care se petrece actiunea celebrei comedii Louie, cu Louis CK.

"Toti eroii mei din trecut, Robin Williams, Bill Hicks si Stephen Carlin, si-au inceput cariera acolo, iar toti eroii mei din prezent, printre care Louis CK si Chris Rock, au show-uri acolo. Sper ca prezenta mea printre atatia oameni talentati sa ma ajute sa trec la urmatorul nivel din punct de vedere al comediei", sustine Jeff Leach.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital si e prezentat de Orange. In asociere cu XAXIS - a Group M Company. Driven by Toyota Hybrid. Evenimentele din festival sunt sustinute si de Prometheus, Uber, Huawei si BCR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related