iMagic semnalizeaza venirea lui Penny Market in Romania

Grupul german Rewe a apelat la agentia iMagic pentru realizarea vizualurilor, adaptarea identitatii de corporatie si productia pentru materialele de semnalizare in noua sa retea de magazine Penny Market.
Au fost inaugurate deja primele spatii comerciale in Constanta, Ploiesti, Craiova, Campina , Medgidia, Caracal, Focsani si Rosiorii de Vede urmand ca - pana la sfarsitul anului - alte douasprezece supermarketuri sa-si deschida portile in toata tara. Rewe Romania, concernul german sub umbrela caruia isi desfasoara activitatea Penny Market are in componenta si alte retele axate pe comert en detail alimentar - Billa, Selgros si XXL Megadiscount. Conform primelor date, deschiderea magazinelor Penny Market a fost un succes, inca din primele zile inregistrandu-se epuizari temporare de stocuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Daniel Fadur
acum 11 ani
XXL Company SRL a fost infiintata in 1996, iar primul demers juridic al acestei societati, a fost acela de inregistrare a numelui XXL® ca marca.

Desi firma a fost inregistrata la Suceava, a activat cu precadere in Bucuresti.

Obiectul principal de activitate a fost initial importul, iar in anul 1999 am deschis dispeceratul de taxi in Bucuresti.

In anul 2000, XXL Company detinea cea mai mare cota de pe piata de transport taxi din Bucuresti, bucurandu-se de increderea majoritatii consumatorilor din aceasta piata. Peste 400 de taximetre circulau zi si noapte pe strazile capitalei purtand sigla marcii XXL®. Acestea au fost principalele considerente si marele avantaj pentru care concernul REWE, care detine pozitia a 6-a pe piata de retail din Europa, a ales sa denumeasca primul magazin deschis in Roamnia, cu brandul nostru. Desi i-am somat in mod repetat ca XXL® este marca noastra inregistrata, Rewe nu a raspuns. Astazi, dupa lungi razboaie juridice si armate de avocati implicati, XXL Company a obtinut recunoasterea marcii XXL®, de toate instantele, inclusiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Am avut oportunitatea de a putea discuta cu un fond de investitii britanic, pentru a dezvolta brandul XXL® la nivel national.

Astazi suntem in momentul in care demaram proiectul de francizare a magazinelor supermarket de cartier din Romania.

MENTIUNE: CONCERNUL REWE NU ARE NICI O MARCA INREGISTRATA IN LUME SUB NUMELE XXL.

Asa ca domnule redactor, pe viitor, daca veti mai intalni divergente pe tema marcii XXL®, puteti sa ne consulatati, va stam la dispozitie cu placere la adresa de e-mail office @ xxl.tm.ro, domeniul xxl.ro fiind inca in disputa juridica (l-am recastigat la Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel si in prezent suntem in stare de judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asta daca va intreaba cineva...).

A se vedea si http://xxl.tm.ro/templates/images/xxlmarca.jpgRelated