Mona Ursu devine Associate Partner la Brandient

Mona Ursu a devenit Associate Partner la Brandient, firma de consultanta in strategie, design si valoare de brand. Ea intregeste astfel echipa partenerilor condusi de Aneta Bogdan, care au fondat firma in 2002.

Mona Ursu s-a alaturat firmei in octombrie 2002 ca Senior Consultant si a contribuit la toate proiectele majore ale Brandient de pana acum. «Mona este un profesionist cu o experienta impresionanta in marketing, comunicare si management si a dovedit in cei doi ani jumate de cand este cu noi ca e capabila de judecata profesionala si integritate, de imaginatie si pasiune, valori care definesc un partener Brandient. Pentru compania noastra, Mona este un talent de neinlocuit si o resursa de valoare. » spune Aneta Bogdan, Managing Partner. « Prezenta Monei la conducerea unui proiect este o garantie a rigorii si expertizei profesionale, iar personalitatea ei calda reuseste sa armonizeze perspectivele clientilor cu cele ale echipelor noastre de creatie ».
« Alaturi de Brandient am descoperit valoarea remarcabila pe care o poate crea un consultant pasionat de munca lui impreuna cu un client vizionar. Ma bucur ca am avut sansa profesionala de a ma alatura unui grup de oameni minunati, care incearca cu mult curaj sa impuna pe piata romaneasca cele mai inalte standarde in branding. Stiu ca alaturi de Brandient voi avea privilegiul de a scrie lectia vietii mele profesionale » spune Mona Ursu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated