Chihuahua fashion

Movie: Beverly Hills Chihuahua (Chihuahua de Beverly Hills)
Brands: Chanel, Gucci, Hermès, Harry Winston, Louis Vuitton, Evian, Motorola, Starline Tours, Jeep, Range Rover
Actors: Jamie Lee Curtis, Piper Perabo, Drew Barrymore (voce), Andy Garcia (voce), George Lopez (voce), Paul Rodriguez (voce)

Ce faci cand toate povestile s-au spus deja si orice ai avea de zis e previzibil? Spui aceeasi poveste previzibila cu iubirea care trece dincolo de clasa sociala, cu bunatatea si curajul care sunt mai importante decat luxul si bogatia, doar ca adaugi un ingredient magic care sa rupa monotonia. In cazul asta, adaugi cativa Chihuahua si rezolvi problema.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Eduard Gherasim
acum 15 ani
Alina... sincer filmul asta imi spune in ce criza de idei au ajuns americanii... sau poate cat de retardat publicul lor a ajuns sa fie... e vorba de obsesia lor pentru fitze... iar cainele ala mic vrea sa fie un fel de paris Hilton?

Daca vreau sa ma tampesc si mai mult o sa ma uit la noile filme americane cu sper eroi, invazii extraterestre, cataclisme sau politisti care se lupta cu un super ticalos si care sunt ajutati de o tipa de 25 de ani care e expert in fizica nucleara dar arata ca un fotomodel...

Americanii folosesc povestea pentru a etala efecte speciale... caut filme care as spuna o poveste, nu efecte speciale.

Daca vrei sa vezi ca inca mai sunt multe povesti care te pot surprinde ar trebui sa cauti alte orizonturi.... de exemplu filmele coreene... anime-uri japoneze... cauta: A man who was superman, A moment to remember, Atack on Pin-Up boys, My Sassy Girl ala asiatic din 2001 nu copia americana 2008... sau anime-uri:Ghost in the Shell, Wolf's Rain, Grave of Fireflies, Now and then here and there. Kino no Tabi, Monster..



Branded


Related