BrandRate - un instrument care te ajuta sa masori perceptia brandului tau

Interviu cu Marius Luican, General Manager al Reveal Marketing Research

IQads: Pentru inceput, ce este BrandRate?
Marius Luican: BrandRate este un produs al Reveal Marketing Research, fiind gandit ca un instrument de monitorizare si evaluare a perceptiei romanilor in ceea ce priveste principalele branduri din Romania si considerand 12 domenii de interes: Bancar, Auto, Bere, Electronice, Cosmetice, Telecomunicatii, Bauturi alcoolice (exclusiv Bere), Produse alimentare, Produse chimice pentru gospodarie, Centre comerciale, Companii energetice (gaz, electricitate, petrol), Bauturi racoritoare si apa minerala. BrandRate functioneaza ca un barometru al brandurilor, ierarhizand periodic si continuu marcile dintr-o anumita piata vizata, raportandu-se direct la raspunsul spontan oferit de respondenti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Strada Mare
acum 15 ani
Sunteți simpatici! Noi cei de la Ziarul Strada Mare va spunem sus si tare ca povestea cu perceptia consumatorului de care faceti atata caz in interviu e total eronata. Perceptia? Dar cultura? Dar anturajul? Dar fitele? Hai sa fim cu picioarele pe pamant. Clientii sun OAMENI VII!
Strada Mare
acum 15 ani
Brand sau Marca sau Diferentiere? E de fapt o Marca, nu? Simplu, o poza, o propozitie, ceva...
Ana Militaru
acum 15 ani
inteleg ca sunteti complet disperati sa va promovati cu orice chip, oriunde apucati, dar daca ati fi si coerenti, nu v-ati face un deserviciu cu fiecare comment pe care il lasati.

"o poza, o propozitie, ceva"??? de unde ati aterizat, baieti?



Branded


Related