Ad Couture review

In aceasta seara, la AdCouture, veti putea urmari momente din cele 13 editii ale emisiunii, o selectie de invitati si teme care au fost in prim-plan-ul industriei de business in aceasta toamna.

Pe langa acest review, emisiunea va mai contine un interviu cu Cristina Simion, Managing Director Edipresse AS, care va vorbi despre un alt subiect foarte prezent in piata: supramediatizarea crizei economice in presa americana si ignorarea acesteia in presa rusa.

Despre AdCouture
AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.
Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related