Urmareste AdCouture la the Money Channel

Saptamana aceasta, la "Hot Spot", vorbim despre Brand Rate, singurul studiu de piata continuu asupra perceptiei romanilor in ceea ce priveste brandurile prezente in Romania. Invitati in studio-ul The Money Channel vor fi Marius Luican, general manager Reveal Marketing Research, compania care realizeaza studiul si Antonia Tucheac, jurnalist Business Standard. Ei vor vorbi despre principalele beneficii pe care le ofera acest studiu companiilor din Romania si despre metodologia utilizata de Reveal Marketing Research in elaborarea cercetarii.

La rubrica "Insider" va fi prezenta Adina Sorescu, fost Director General al DDB Bucuresti, actual Managing Partner al agentiilor 101 Worldwide Romania si The Secret Service, agentie de publicitate neconventionala. Adina va dezvalui in cadrul emisiunii ce a insemnat pentru ea perioada in care a condus agentia DDB si cum a reusit sa lanseze doua agentii de publicitate in numai patru luni.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piaþa de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizatã in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeazã in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00. Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related