Festivitatea de acordare a premiilor Galei Societatii Civile

Start: 2008-05-21
End: 2008-05-21

Cand: Marti, 20 mai 2008, 18.00
Unde: Ateneul Roman

Detalii:
Evenimentul reprezinta faza finala a celei de-a VI-a editii a competitiei Gala Societatii Civile - cel mai amplu eveniment care recunoaste si promoveaza initiativele din sectorul neguvernamental si non-profit.

Competitia a fost lansata in data de 5 martie si este deschisa pentru toate proiectele dezvoltate de ONG-uri in decursul anului 2007, care vizeaza diferite probleme din comunitati.

Proiectele sunt de evaluate, ca la fiecare editie, de catre un juriu format in baza ideii de voluntariat din formatori de opinie, specialisti si lideri din diferite domenii de activitate si din jurnalisti. http://www.galasocietatiicivile.ro/juriu.php

In fiecare an, la eveniment iau parte reprezentantii ONG-urilor, grupurilor de initiativa si persoane fizice - care si-au inscris proiectele in competitie, reprezentantii companiilor, ai mass-mediei, ai administratiei centrale si locale, ai agentiilor de comunicare si publicitate si studenti.

Din octombrie 2007, competitia Gala Societatii Civile are loc in noul context creat de www.galasocietatiicivile.ro, un spatiu de permanenta interactiune, de comunicare, de informare, de voluntariat pentru toti cei interesati sa contribuie la imbunatatirea vietii tuturor comunitatilor. Gala Societatii Civile a devenit un loc de rascruce pentru organizatiile, companiile si fiecare dintre cei care sunt preocupati de toti cei din jurul lor.

Organizatori: Millenium Communications (Str. Gheorghe Lazar 21, corp A, ap. 3)

Branded