PR Tea

Start: 2008-04-23
End: 2008-04-23

Cand: 23 aprilie 2008 , ora 19:00
Unde Ceainaria Carturesti, Str. Arthur Verona, nr.13
Invitati:
Claudia Cirlig, PR Manager TNB
Carmen Croitoru, profesor UNATC, consilier Ministerul Culturii


PR TEA CULTURAL - UN CEAI CU AROMA DE SCORTISOARA
O noua editie PR Tea urmeaza sa se desfasoare. Va asteptam miercuri, 23 aprilie, orele 19:00 la Carturesti (Str. Arthur Verona, nr.13), pentru a vorbi despre Relatii Publice mai cu dichis - PR-ul cultural.

Cand ne gandim la cultura, ne vin in minte o multime de intebari. Sunt activitatile culturale suficient de promovate? Se face PR Cultural in Romania? Si daca da, ce tehnici sunt folosite? Cum convingi o companie sa investeasca in cultura?

Raspunsurile la aceste intrebari si nu numai, le vom afla de la Claudia Cirlig (PR Manager Teatrul National Bucuresti) si Carmen Croitoru (consilier Ministerul Culturii si Cultelor).

PR Tea este un eveniment marca PRIME Romania, Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizat cu sprijinul Carturesti, Polirom, Sapte Seri, Smart FM, Student FM, Studentie.ro, Metropotam, IQads, Wall-Street & 9AM.

Subiectul e fierbinte, ceaiul de asemenea... tu vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte in PR? Inscrierile pentru aceasta editie se fac in perioada 16-22 aprilie, pe adresa [email protected]. Mai multe detalii despre eveniment pe blogul PR Tea.

Organizatori
Cine suntemÂ…
PRIME reprezinta Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare. In prezent, PRIME numara peste 600 de membri din 16 tari si 8 tari candidate.
Suntem tineri, ambitiosi si harnici. Pasionati de domeniul Comunicarii si cel al Relatiilor Publice. Profitam cat se poate de cei dispusi sa ne invete.

Ne mandrim cuÂ…
CNSC prima editie, mai 2003, care a dezbatut tema domeniilor comunicarii
Congresul International Europe with Creativity-Brand Management - iulie 2003 - Poiana Brasov

CNSC editia 2005, 8-9 aprilie, Bucuresti, cu tema: Mass-media versus PR. Doua fatete ale aceleiasi realitati?

CNSC, editia 2006, 7-8 aprilie, Bucuresti, cu tema: Faurit in Romania. Pozitionarea Romaniei in context cultural, social si economic.
Congresul European Branding and Re-Branding. Thinking out of the box, 30 iulie - 6 august 2006, Bucuresti

CNSC, editia 2007, 22-24 martie, Bucuresti, cu tema: Cursa contra timp.Comunicarea de criza

www.public-relations.ro
Adresa: Str. Edgar Quinet, nr. 14, sala 306, Sector 1, Bucuresti

Branded