Advertising2.0 | Search Engine Marketing

Start: 2008-06-25
End: 2008-06-25

Unde: Hotel Novotel, Bucuresti
Cand: 25 iunie 2008

Pe data de 25 iunie va avea loc la Hotel Novotel seminarul Search Engine Marketing. Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, lansata de Evensys anul acesta si isi propune sa ofere solutii de crestere a vizibilitatii companiei pe Internet si tactici pentru a transforma vizitatorii site-urilor in clienti.

Seminarul se bucura de prezenta a doi specialisti de renume in marketing online din Romania:
Dorin Boerescu, Managing Partner, Hyperactive
Alexandru Visa, Managing Partner si Presedinte al agentiei HyperActive.

Seminarul se adreseaza atat companiilor care descopera acum marketingul online, cat si celor care deja conduc campanii online si doresc eficientizarea lor. Numarul maxim de participanti la seminar este 30.

Participantii la seminar vor avea ocazia de a descoperi cum sa isi maximizeze rezultatele prezentei online avand control total asupra bugetului si cum sa isi construiasca o strategie de SEO pe termen lung. De asemenea, vor afla de ce calitatea si nu cantitatea informatiilor conduce la mai multe rezultate si cum sa isi creasca eficienta campaniilor online, folosind tactici masurabile si optimizabile, cu un cost redus si monitorizare permanenta.

Acest seminar se adreseaza profesionistilor cu noi responsabilitati in marketing (web, new media), managerilor in marketing/ advertising/ comunicare, brand/ product managers, production managers, precum si profesionistilor cu experienta care doresc sa isi extinda aria de expertiza sau abilitatile.

Alexandru Visa are peste 10 ani de experienta in marketing si publicitate, iar din 2008 este Managing Partner si Presedinte al agentiei HyperActive. Inainte de a fi fondat HyperActive, Visa a ocupat functia de Consultant Marketing Internet pentru belairdirect (divizie a ING Canada), avand ca obiectiv impunerea companiei ca "specialistul numarul unu in asigurari online". A fost de asemenea promotorul diviziei de interactive de la ARBOmedia. In acest rol a stabilit si dezvoltat relatii profesionale solide si eficiente cu majoritatea clientilor mari si a agentiilor de publicitate din Romania.

Dorin Boerescu este un antreprenor cu peste 12 ani de experienta in piata romaneasca, avand in portofoliu construirea agentiei independente de publicitate Speed Promotion si a unei tipografii digitale - Agrafa Print Services. In portofoliul de clienti ai celor doua companii se numara: Forever Living Products, Frufru, Romtelecom, Autoitalia, Elite Romania, Anchor Group, Agrana, Energy Holding, MIDOCAR, BDT, Organizatia Salvati Copiii, International Labour Office, Next Advertising, Initiative Media, Scala JWT Thompson, Cohn&Jansen Ashley Holmes. Incepand cu 2004 a fost unul din promotorii Google Adwords in Romania, Speed Promotion fiind printre primele agentii care au inceput sa ofere aceste servicii. La inceputul lui 2008 a decis sa se retraga din activitatea Speed Promotion si sa se dedice comunicarii online, infiintand impreuna cu Alex Visa agentia de marketing interactiv HyperActive.

Taxa de participare: 175 Euro + TVA
Oferta speciala: Pentru inscrieri si plati pana pe data de 9 iunie puteti beneficia de un tarif preferential de 150 Euro+TVA

Organizator: Evensys
Str. Belgrad, nr. 5, et. 2, ap. 9, sect. 1, Bucuresti
Telefon: +4 021 231 72 13 - 15
Mobil: +4 0722 689 849
Fax: +4 021 231 72 16
E-mail: [email protected]

Branded