PR Tea - Editia a X-a

Start: 2008-09-24
End: 2008-09-24

Cand: 24 septembrie 2008 , ora 19:00
Unde: Ceainaria Carturesti, Str. Arthur Verona, nr.13

Tema editiei: PR-ul il face pe om?

In Romania, persoanele publice sunt in general cele care apeleaza la sfaturile unui profesionist in vederea crearii unei imagini vizibile si apreciate. Insa oricine poate fi consiliat in construirea imaginii.

Traim intr-o cultura a vizualului, a primei impresii si tocmai de aceea avem nevoie sa intelegem cum sa ne folosim capitalul de imagine. In felul acesta am reusi sa proiectam publicului o imagine sociala autentica, naturala fara a incerca sa copiem la nesafarsit imagini standardizate, consacrate sau chiar invechite.

Intr-o lume ca a noastra, in care intram in contact zilnic cu o multitudine de oameni, sansele de reusita cresc, daca reusim sa mentinem acea prima impresie buna, iar mai apoi sa realizam o comunicare eificenta a imaginii construite.

Asadar cum reusesc personalitatile sa isi construiasca si apoi sa-si mentina imaginea? Cum poate deveni aceasta stabila in timp? Este imaginea construita pe valori autentice sau doar o masca publica a persoanei in cauza? Daca esti interesat de aceste lucruri, vino miercuri, 24 septembrie 2008, ora 19, la sub_Carturesti, la cea de-a zecea editie PR Tea, cu tema "PR-ul il face pe om?". I-am invitat pentru tine pe Alexandru Paius (Senior Partener IMAGE PR), Camelia Spataru (Purtator de Cuvant Guvernul Romaniei) si Radu Bilbiie (vicepresedinte ARRP).

PR Tea este un eveniment marca PRIME Romania, sustinut de Carturesti, Editura Polirom, Studentie.ro, Sapte Seri, RRM Student FM, Smart FM, Metropotam, IQAds, Wall Street & 9AM

Inscrieri: [email protected] pana marti, 23 septembrie!

Branded