AdWords Seminar Leader 2009

Start: 2009-12-18
End: 2009-12-18

Cand: 18 decembrie 2009
Unde: Hotel Radisson

AdWords Seminar Leader se adreseaza atat incepatorilor, cat si specialistilor in marketing online, si va fi condus de Gabriela Andrei, Chief Learning Officer KONDIMENT si Google AdWords & Analytics Certified professional. Trainingurile vor fi sustinute in prezenta Ameliei Cretu, Agency Relations Manager al Google.

Sesiunile AdWords Seminar Leader se desfasoara pe durata unei zile intregi si sunt adaptate nevoilor fiecarui participant. Prima editie, din 18 Decembrie, va fi dedicata incepatorilor.

In 18 ianuarie 2010 se va desfasura a doua editie, AdWords pentru Profesionisti, adresata specilistilor cu un nivel avansat de cunostinte. In cadrul acestui seminar, profesionistii vor invata tehnici avansate pentru optimizare, utile in cresterea traficului PPC, dar si a ratelor de conversie din pagina web. Psihologia cautarii online, tehnicile de eficientizare a campaniilor PPC si anunturile multimedia sunt alte subiecte importante care se vor discuta in cadrul training-ului. De asemenea, participantii vor fi familiarizati cu termenul de retea de continut si vor invata cum sa organizeze campanii cu diferite instrumente. Nu in ultimul rand, vor afla cum isi pot targeta geografic publicul tinta si cum pot comunica diferit in functie de caracteristicile fiecarei zone.

Costul trainingului difera in functie de nivelul de experienta al participantilor, 125 EUR pentru incepatori si 145 EUR pentru avansati.

Toti participantii isi vor putea testa experienta si cunostintele acumulate in urma trainingului cu ajutorul voucherului de 50 EUR pe care il vor primi pentru publicitate AdWords.

Branded