ShortsUP - Metamorfoze

Start: 2011-03-26
End: 2011-03-26

Cand: 26 martie 2011
Unde: Opera Romana
Ora: 22:00


Programul ShortsUP Metamorfoze va include o selectie de filme scurte premiate din toata lumea. Scurtmetrajele vor prinde viata in jurul lansarii numarului 5 a Decat o Revista, un trimestrial creativ, care spune povestile lumii in care traim. Fosti si actuali eroi din paginile DoR vor fi prezenti la seara transformarilor, caci ShortsUP este locul de intalnire pentru forme de arta si de expresie diverse ce nasc evenimente spectaculoase.

Metamorfozele reale sau imaginare, in filme sau paginile Decat o Revista, vor da viata scenei Operei. Un jazz band va crea atmosfera inca de la intrare, Vexx va acompania un film, iar actrita Madalina Ghitescu va interpreta un monolog pe baza unui text din noul numar DoR.

Una dintre surprizele serii ShortsUP va fi un scurtmetraj semnat Corneliu Porumboiu, care reuseste sa surprinda prefacerile care au loc in satul romanesc.

Biletele pot fi cumparate de pe eventim.ro la pretul de 25 RON sau in ziua evenimentului, de la Opera Nationala Bucuresti, la pretul de 35 RON (pretul de 35 RON include si un exemplar din DoR #5).

Branded