Frame - Business your movie

Start: 2011-03-15
End: 2011-03-16

Cand: 15-16 martie 2011
Unde: Memento Bar & Underbar

BOS te invita la un eveniment inedit ce vine in sprijinul studentilor pasionati de film si le ofera oportunitatea de a afla cum isi pot transforma pasiunea pentru film intr-un business. Vei avea ocazia sa afli de la persoane importante din lumea filmului mici secrete legate de pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a putea patrunde in lumea business-ului de film.

Printre acestia se numara:
Anca Dragoi- Coordinator(Project based position) at Transilvania International Film Festival
Marian Crisan- regizor Morgen
Toma Peiu- scenarist,asistent regie,coordonator productie Este'n'est
Ileana Cecanu- ex-HBO Marketing&PR executive.
Vivi Dragan-Director de imagine, Producator si Director executiv al Fundatiei Arte Vizuale Antoine Bagnaninchi- Directorul Casei de Distributie Independenta Film

Daca vrei sa participi la acest eveniment vino la conferinta din 15 martie intre orele 17:00 si 20:30 pentru a afla mai multe informatii despre business-ul de festival si despre filmul romanesc de astazi.

Evenimentul continua si pe 16 martie incepand cu ora 17:00, avand ca tema generala ,,Filmul-business din pasiune''(,,Cum poti sa te faci auzit cu un film /spot home- made'', ,,Proiecte de succes'').

,,Frame'' isi inchide portile pe data de 22 martie prin organizarea unui workshop despre tehnici de imagine, sunet si promovare ale unui film, in urma caruia cei mai buni vor fi premiati pe masura: o zi pe platourile de filmare ale unui spot publicitar!

Branded