Concert Ice Black Birds si The Amsterdams in Club Control

Start: 2011-12-16
End: 2011-12-17

Cand: vineri, 16 decembrie, incepand cu ora 21:00
Unde: Club Control
Detalii: Trupa britanica Ice Black Birds si The Amsterdams vor concerta in club Control. Un bilet costa 10 lei si poate fi cumparat de la intrare.

Ice Black Birds, aflati in premiera in Bucuresti, sunt o trupa din Brighton (UK) cu influente din The Stones, Cream, The Black Keys si White Denim. Acestia au concertat pana acum in deschidere la Post War Years, We Have Band, Wave Machines. Primul lor single, Ears To The Ground, apare in martie 2010 la propria lor casa de inregistrari Black Bird Records, completat ulterior de Heavy Independent Blues, un B-side track, intr-un stil blues old school. Pe 14 iunie 2010, Ice Black Birds semnau cu label-ul londonez Laissez Faire Club Records, pentru cel de-al doilea single: As Birds We’d Be Fine. 22:22, cel de-al treilea single, produs intr-o maniera independenta, denota elanul cu care Ice Black Birds pornesc sa cucereasca scena rock internationala. Mai multe detalii despre trupa gasiti pe www.iceblackbirds.co.uk.

The Amsterdams sunt o trupa de indie din Bucuresti, aflata la al doilea album (Electromagnetica), produs de Electric Brother si masterizat de Harris Newman (cunoscut pentru colaborari cu trupe ca Arcade Fire si Wolf Parade). Trupa a lansat vara aceasta un nou videoclip pentru single-ul Summertime si lucreaza deja la un nou album. Mai multe detalii pe www.TheAmsterdams.com.


Branded