Grand Spoof 2012

Start: 2012-06-14
End: 2012-08-16
Organizator: Blue Idea

Inscrieri: 14 iunie - 15 iulie, ora 23:59
Votare: 18 iulie - 8 august
Anunt castigatori: 16 august
Prezentarea la ADfel: 16 august

Pasionatii de publicitate au sansa de a se razbuna pe reclamele care nu le-au placut sau de a reinterpreta replici si faze memorabile din reclame la competitia Grand Spoof, editia 2012 prezentata de Ciuc Premium.

Competitia constituie un exercitiu de creativitate adresat pasionatilor de publicitate, care sunt invitati sa reinterpreteze ironic reclamele pe care le apreciaza sau, dimpotriva, pe care le urasc.

Fiecare spoof inscris pe www.thecreator.ro/GrandSpoof2012 trebuie sa fie de maxim 90 de secunde care sa parodieze o reclama romaneasca sau internationala si trebuie incluse suficiente elemente din reclama parodiata pentru ca publicul sa poata sa recunoasca si originalul.

In etapa urmatoare a competitiei, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din experti ai industriei de marketing si comunicare din Romania) si de catre publicul larg pe www.thecreator.ro/GrandSpoof2012.

Premii:
Premiul oferit de juriul profesionist: 4.000 lei brut
Premiul oferit in urma votului online: 3.000 lei brut

Pe langa cele 2 premii, realizatorii primelor 10 scurtmetraje, conform votului profesionistilor si al publicului larg, isi vor putea vedea creatiile proiectate pe data de 16 august la ADfel.

In pagina competitiei sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere. Tot aici vor fi publicate si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.


Branded


Related