Fabrica PUMA Social Design Competition

Start: 2013-04-12
End: 2013-05-10
Organizator: Puma

Inscrieri: 12 aprilie - 6 mai 2013
Anuntarea castigatorilor: 10 mai 2013

In lunile urmatoare vom transforma unul dintre cele mai urbane locuri din Bucuresti in locul oficial de joaca PUMA: vom deschide un magazin PUMA aici si vom reinventa skate park-ul.

Parte din aceasta transformare a Fabrica este Fabrica PUMA Social Design Competition, intrecerea creativa care va tine de pe 12 aprilie pana pe 6 mai.

Te invitam sa creezi un design unic pentru unul dintre cele mai mari skate park-uri indoor din Romania si singurul din Bucuresti. Unul care sa transforme locul si sa inspire oamenii care vin aici: skateri profesionisti sau incepatori, fani sau prieteni ai lor sau pur si simplu oameni care frecventeaza locul. Inspira-te din stilul PUMA Social si fii creativ!

Vrem sa folosesti skate park-ul Fabrica PUMA Social ca suport pentru a transmite un mesaj original, indraznet, inspirational. Transforma peretii skate park-ului intr-un billboard prin care sa transmiti spiritul PUMA Social. Nu-ti fie frica sa gandesti indraznet si sa folosesti reprezentari mari ale logo-ul PUMA Social, atat timp cat acestea sunt incluse in mod creativ in designul tau.

detalii aici: http://creator.iqads.ro/fabricapumasocial/brief 

Bafta si la cat mai multa inspiratie!


Branded


Related