Lumea SEO PPC #128 – Piata Auto

Start: 2015-09-23
End: 2015-09-23
Organizator: Lumea SEO PPC

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza miercuri, 23 septembrie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 9a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Piata Auto.

Cei 3 speakeri vor aborda tema din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Inbound Marketing. Vom afla care sunt cele mai des intalnite provocari ale clientilor din piata auto, cum au fost rezolvate acestea, ce sfaturi au pentru a implementa cele mai de succes campanii online.

Speakerii editiei sunt:

Andreea Moisa (Managing Director, Beans United),

Horia Neagu (SEO Specialist)

Iulia Condor (Junior PPC Marketing, Business Results)

Andreea Moisa – Cu o experienta de peste 7 ani in online, Andreea este Managing Director la Beans United, prima agentie de inbound marketing din Romania, partener Hubspot. A lansat in 2014 seria Seminariilor de Inbound Marketing (SIM), un eveniment dedicat tuturor celor care vor sa afle mai multe despre filosofia de inbound marketing. Andreea este implicata si in educatia academica, fiind un membru activ al Centrului de Excelenta pentru Cresterea Calitatii in Invatamantul Superior la Universitatea Titu Maiorescu.

Horia Neagu – Cine are ghinionul de a-l urmari pe Facebook, Twitter sau Google+, il cunoaste drept un polemist impatimit pe teme precum digital marketing, SEO, usability, e-learning, digitalizarea culturii, transumanism, inteligenta artificiala, ciberetica si privacy. Lucreaza in domeniul digital marketing de aproape un deceniu, avand la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling si politica.

Iulia Condor - Este juniorul curios foc din echipa Business Results. A aterizat direct in agentie dupa cursurile Google Online Marketing Academy 2014 si de atunci mestereste cu spor si pricepere campanii pay per click. Ii place sa lucreze alaturi cu Google Analitycs-ul si sa observe pas cu pas calatoria vizitatorilor din gradina online. La Lumea SEO PPC, Iulia va prezenta un studiu de caz despre cum faci PPC marketing pentru Autonom Rent a Car.

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri:

Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, DWF, Retargeting, Netopia si 2Parale.   


Branded


Related