Lidl @ Cupa Marketerilor la Gatit #1

Si din birouri, si din bucatarii ies proiecte misto - fie publicitare, fie gastronomice. Ambele scot si rateuri, de exemplu cand scapi in proiect prea mult piper si s-a dus toata fundatia sau cand combinatia de arome e prea safe ca sa mai faca impresie cuiva. Birourile din comunicare au Effie-urile si Cannes-urile, bucatariile au stelele Michelin. Unii au pitch-uri, ceilalti au cooking show-uri. Toate functioneaza puternic pe baza de oameni.

Insa elementul fara de care niciuna dintre aceste doua lumi nu poate functiona este prospetimeaNu exista brief - nici de agentie, nici de bucatarie - lipsit de cerinta evergreen a freshness-ului.

Orice probleme ar fi intampinat echipele participante la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl in decursul prepararii capodoperelor gastronomice demne de juriul profesionist, prospetimea n-a fost printre ele: am avut la dispozitie ingrediente proaspete venite direct din Piata Lidl, alaturi de un bar dotat cu smoothie-uri fresh pregatite pe loc. 

 

Despre Piata Lidl
Piata Lidl ofera, in fiecare zi, o gama variata legume si fructe proaspete, atent alese, la cele mai inalte standarde de calitate. Respectam promisiunea de a oferi „Prospetime zilnic” clientilor nostri, colaborand numai cu cei mai buni furnizori. Pentru a oferi romanilor legume si fructe autohtone, cu un gust autentic, sprijinim producatorii locali prin intermediul unui parteneriat strategic cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV).

Despre Lidl
Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa. Lidl are aproximativ 215.000 de angajati. Dinamismul in implementarea de zi cu zi, taria care deriva din asta si corectitudinea in interactiunea cu celalalt caracterizeaza munca la Lidl, indiferent de granite. De aceea, Lidl a fost desemnat Top Employer la nivel european, precum si national, in Romania, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovenia si Slovacia.   FestivaluriBranded


Related podcasts