Selgros @ Cupa Agentiilor la Gatit (2018)

Exista o vorba pe care doar italienii puteau s-o inventeze: ”Nu poti gandi, iubi sau dormi bine daca n-ai mancat bine”.
E greu de zis daca omul care spus-o prima oara a fost un barbat sau o femeie-bucatar, asa ca ii lasam pe altii sa dezbata aceasta chestiune.

Ce putem face noi, in schimb, este sa visam. Intr-o lume perfecta si paralela, fiecare familie, traditionala sau nu, are la dispozitie un inger pazitor. Care face zilnic cumparaturi si gateste sanatos, repede si frumos. 

Ei bine, saptamana trecuta, timp de trei zile full, un intreg grup de oameni a vazut cum ar fi sa traiasca intr-o astfel de lume paralela, in care tot ce pui pe masa este fresh si bun. La Cupa Agentiilor la Gatit, ingredientele si alimentele proaspete au fost puse la dispozitie de Selgros Romania.

Nu degeaba s-a numit Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros - pentru ca, fara produse bune, nu iese mancarea buna. E un truism, sigur, dar el trebuie repetat la fel de des ca ”gusta mancarea in timp ce-o gatesti!”.

 

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 





Branded


Related podcasts