Articole care fac referire la Minio Studio

Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List.

Oferim mai mult decat campanii ATL/BTL/Digitale. Viziunea noastra este sa cream o conexiune reala intre brand si consumator. Suntem o agentie de comunicare strategica care se concentreaza pe rezolvarea problemelor brandurilor in relatie cu consumatorii lor, de orice natura ar fi (vizibilitate, distributie, pozitionare etc.). Acest lucru se traduce in faptul ca desfasuram cu preponderenta campanii complexe, care integreaza multiple canale de comunicare sau chiar repozitionari de brand pentru produse sau servicii mai greu de lansat pe piata.

In acest moment, echipa noastra numara 20 de minti stralucite care lucreaza in studiouri agile, nu in departamente. Fiecare dintre cele 3 studiouri livreaza expertiza pe toate planurile necesare - account, strategie, creatie, digital, implementare, cu scopul de a fi mai agili si mai integrati pe brandurile pentru care lucram.

De asemenea, suntem printre putinele agentii care integreaza analiza datelor biometrice in munca de zi cu zi pentru a optimiza materialele noastre de creatie. Utilizand tehnologii biometrice, putem deja cuantifica atentia oamenilor, emotiile si raspunsurile psihologice in designul pe care il dezvoltam pentru brandurile cu care lucram.

Si fiindca stim sa ne facem temele bine, am reusit sa obtinem pana acum 20 de premii si 24 de nominalizari. Stai cu ochii pe noi sa vezi ce proiecte mai pregatim!

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Minio Studio