TVR2 se vede cam prost vara asta

Astept cu mare nerabdare toamna. Vara nu se intimpla mai nimic, apar numai citeva reclame si, parca din cauza caniculei, sint si ele lovite in cap. Noroc cu mine ca le mai dau inca una peste cap, ca sa se odihneaca linistite.
Din ciclul reclamelor mici si triste, in aceasta saptamina servim una la TVR 2. As putea-o chiar asimila cu un monstrulet care in loc sa-mi incurce parul, imi pune mintea pe bigudiuri.

TVR2 sau HBO?
Sint convins ca impreuna cu mine si voi va aduceti aminte de sloganul postului tv HBO pina acum relativ putina vreme. Sa spunem impreuna in cor: "Cinema la tine acasa". Era un slogan brici, chiar daca nu stralucea cu nimic. Era exact asa cum trebuie pentru HBO. Stim cu totii ce e HBO-ul.
Se pare ca autorii reclamei la TVR2 au memoria putin mai scurta si au ars un headline in urmatorul fel: "Micul tau cinematograf de acasa." Ceea ce surprinde negativ, atit prin apropierea de sloganul unui alt post TV, dar mai ales prin stingacia cu care a fost transpus in reclama. Pastrind proportiile, e ca si cum as face reclama la niste pantofi de sport si as spune: "You just go!"
Iar acolo unde "Cinema la tine acasa" excela prin sintetic si lapidar, conditii evident necesare, cel pentru TVR2 o da in bara prin adaugarea unor cuvinte care strica mai mult decit la numaratoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related