Dutko intra in familia Grayling

Huntsworth plc, grupul global de relatii publice si comunicare in domeniul medical si detinator al Grayling, a anuntat achizitionarea Dutko Worldwide Holdings, Inc, ("Dutko"), o companie de management al politicilor publice cu sediul in Statele Unite, in schimbul unei sume evaluate initial la 33,6 milioane USD. Dutko va fi consolidata in marca Grayling, imbunatatind astfel, intr-o mare masura, oferta prezentata de Grayling in Statele Unite si aducand un partener strategic pentru oportunitati la nivel global.

Oportunitate strategica
Combinatia dintre contributia Dutko la activitatea de lobby din Statele Unite si la piata de relatii cu guvernul, pe de o parte, si reteaua internationala de relatii publice si afaceri publice a Grayling, pe de alta parte, creeaza una dintre principalele retele globale de lobby si afaceri publice. Cu venituri cumulate de peste 50 de milioane USD la nivel mondial, clientii actuali si potentiali pot conta pe o afacere solida. Exista trei oportunitati cheie care vor permite realizarea sinergiilor:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related