Hugh Jackman danseaza pentru Lipton Ice Tea

Fiorosul Wolverine s-a transformat intr-un gentleman perfect si un dansator de exceptie pentru un contract de trei ani cu Lipton Ice Tea. Tokyo Dancing Hotel este primul spot ce il are ca protagonist pe Hugh Jackman, actorul de 32 de ani care a fermecat Hollywood-ul in roluri cameleonice precum cele din X-Men, The Prestige sau Australia si care, acum, ameninta sa atraga noi priviri ca brand ambasador pentru una dintre cele mai renumite marci de ceai.

Scenariul spotului este unul simplu, dar spectaculos - aflat in holul hotelului, Jackman, plictisit de atata asteptare, bea o gura de Lipton care il revigoreaza si il face sa se bucure de fiecare clipa a vietii, printr-un dans demn de cele mai complicate coregrafii de pe Broadway. Impreuna cu staff-ul hotelului, trecand din hol, in bucatarie, pe terasa, si tot asa, danseaza, pentru ca acesta este efectul natural al ceaiului Lipton, dupa cum ni se comunica la final, alaturi de sloganul Drink positive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related