Bogdan Moraru despre ultimii 10 ani de publicitate in Romania

Cum era acum 10 ani in publicitate in Romania si cum a evoluat publicitatea in acesti ani?

Mai entuziasta.

ENTUZIASM s. ardoare, avant, elan, inflacarare, infocare, insufletire, pasiune, patima, pornire, (livr.) ferventa, fervoare, patos, (rar) ardenta, (Mold.) ahota, (inv.) porneala, saltare, (fig.) aprindere, caldura, flacara, foc, pojar, suflu, zbor. (~ specific tineretii.)

Dupa 10 ani ne-am maturizat.

SEMI ENTUZIASM s. nitica  ardoare, un pic de avant, elan, elan da avem si noi o varsta, un pic de inflacarare, un strop de infocare, nitica insufletire, ceva pasiune (~ specific maturizarii premature.)

Un deceniu in 5 cuvinte

M-ai inchis cu intrebarea asta (sunt 5).

Cele mai frumoase amintiri legate de industrie, dar si cele mai neplacute

Prospero cu oamenii de acolo, Pilu si Propaganda, Tripsatu’ ex. "aaaaaaaaaaaa cafia" (stie el), sclipirea de geniu a singurului barbat cu PMS (in sarmale se pune afumatura), glumele lui Cox... cele mai multe amintiri frumoase sunt legate de Propaganda si oamenii de aici. Pilu, plecarea unor oameni care mi-au devenit prieteni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related