[Dupa 10 ani] Vlad Popovici: Nu e o fabrica, trebuie sa ne simtim bine cand facem ceea ce facem si sa nu ne luam atat de mult in serios

[Dupa 10 ani] Vlad Popovici: Nu e o fabrica, trebuie sa ne simtim bine cand facem ceea ce facem si sa nu ne luam atat de mult in serios

Iata-l pe Vlad Popovici in varianta Before/After: chiar in primele luni de la infiintarea Kubis, pe balconul mansardei din Batiste, si in prezent, dupa 10 ani in care s-au intamplat multe lucrui bune in publicitate. Lucreaza in industrie de douazeci de ani, insa, chiar din liceu. La inceput a fost flash animator, apoi si-a dezvoltat competentele digitale la Graffiti BBDO si Saatchi si in 2008 a lansat Kubis. 

Acum e putin mai oficial totul. Nu mai suntem doar cativa intr-o mansarda, suntem 70 de profesionisti in comunicare uniti sub un brand foarte puternic.

 Lucru destul de rar prin Romania zilele acestea, dar Vlad e optimist: crede ca e responsabilitatea tuturor, ca industrie si oameni, sa dea ce e mai bun pentru societate, iar in ultimii ani a vazut o dorinta comuna a tuturor profesionistilor din industrie sa contribuie la aceasta miscare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related