[Dupa 10 ani] Vlad Popovici: Nu e o fabrica, trebuie sa ne simtim bine cand facem ceea ce facem si sa nu ne luam atat de mult in serios

[Dupa 10 ani] Vlad Popovici: Nu e o fabrica, trebuie sa ne simtim bine cand facem ceea ce facem si sa nu ne luam atat de mult in serios

Iata-l pe Vlad Popovici in varianta Before/After: chiar in primele luni de la infiintarea Kubis, pe balconul mansardei din Batiste, si in prezent, dupa 10 ani in care s-au intamplat multe lucrui bune in publicitate. Lucreaza in industrie de douazeci de ani, insa, chiar din liceu. La inceput a fost flash animator, apoi si-a dezvoltat competentele digitale la Graffiti BBDO si Saatchi si in 2008 a lansat Kubis. 

Acum e putin mai oficial totul. Nu mai suntem doar cativa intr-o mansarda, suntem 70 de profesionisti in comunicare uniti sub un brand foarte puternic.

 Lucru destul de rar prin Romania zilele acestea, dar Vlad e optimist: crede ca e responsabilitatea tuturor, ca industrie si oameni, sa dea ce e mai bun pentru societate, iar in ultimii ani a vazut o dorinta comuna a tuturor profesionistilor din industrie sa contribuie la aceasta miscare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

SectiuneBranded


Related